Starttijd reserveren

Hartelijk welkom op de online reserveringspagina van Golfcentrum De Batouwe. Hier kunt u als lid of als greenfeespeler eenvoudig en snel een starttijd boeken. Het golfcentrum ziet toe op een correct gebruik en behoudt zich het recht voor om op enig moment de voorwaarden voor online reserveren te wijzigen.

Bij de 1e boeking dient u zich éénmalig te registreren. Volg hiervoor de instructies op in onderstaande tabel na het klikken op de gewenste starttijd.

Een boeking of eventuele annulering kunt u doorgeven via uw persoonlijke pagina op https://batouwe.golfer.intogolf.nl/#/teetimes. Graag tot ziens op de Batouwe!

Liever telefonisch boeken of heeft u een vraag over een reservering?

Scroll naar beneden voor het antwoord op de meest gestelde vragen óf neem tijdens onze openingstijden telefonisch contact op met de receptie, tel.nr. 0344 62 43 70.

Veelgestelde vragen

Kunnen wij met een 4-bal spelen?
Ja dat kan als u dit tijdens het boeken aangeeft. Tussen 10 -15 uur geldt voor 4-ballen een gezamenlijke handicap van maximaal 90.
Er is geen starttijd online beschikbaar?

Neem dan altijd telefonisch contact op met de receptie, tel.nr. 0344 62 43 70. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Kunnen wij online boeken met een groep?

Voor het boeken van meerdere aaneengesloten flights, eventueel in combinatie met horeca, kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor contact.