Bedrijf­s­uitjes en evenementen

De sfeervolle ambiance van Golfcentrum De Batouwe maakt ieder evenement tot een unieke beleving. De Batouwe is mede dankzij haar centrale ligging, mooie natuur en sfeervolle omgeving, hiervoor de perfecte locatie. Of het nu gaat om een zakelijk netwerkevenement, een bedrijfsuitje of een gezellig samenzijn met een selecte club vrienden: groepen tot 150 personen kunnen altijd bij De Batouwe terecht.

Zowel zakelijk als privé is er van alles mogelijk. In het clubhuis zijn diverse vergaderzalen aanwezig, welke u tevens kunt reserveren voor een besloten lunch of uitgebreid diner.

Activiteiten

U bepaalt zelf welke ingrediënten uw evenement moet hebben. Wilt u graag een wedstrijdelement in de activiteit? Of liever een golfclinic inbegrepen? Wilt u gebruik maken van onze presentatiemogelijkheden? Gaat u voor een gezellige borrel achteraf of een uitgebreide lunch of diner? Wat u ook wenst, bij Golfcentrum De Batouwe is het mogelijk. Een professioneel team staat paraat om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Beginners­programma’s

Tegelijkertijd met een 18-holes wedstrijd kan ook een beginners- of gevorderden clinic bij onze pro’s worden georganiseerd. Er wordt op een leuke en ontspannen manier les gegeven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.