Clubhuis

Iedereen die bij de Batouwe binnenloopt proeft direct de gemoedelijke sfeer. Of u nu lid bent van onze Golfvereniging, uw zakelijke relatie wilt ontmoeten of met vrienden een dagje komt golfen en eten… onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt.

Warm welkom

Om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de golfsport én de prachtige natuur, staat op Golfcentrum de deur het hele jaar voor iedereen open. Ook als niet-golfer bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant voor een kop koffie, lunch of diner. 

Het Batouwe team dat onder meer verantwoordelijk is voor de (bedrijfs)evenementen, arrangementen en overige activiteiten, vindt het belangrijk dat iedereen zich écht welkom voelt. Of het nu gaat om de beginnende of ervaren golf(st)er, de Businessclub of een groep vriend(inn)en die een gezellige golfmiddag willen combineren met een uitgebreide borrel en/of diner in ons restaurant. Voor groepen tot 150 personen is in principe alles mogelijk en daar is het clubhuis dan ook geheel op ingericht.

Faciliteiten

Het grote terras biedt uitzicht over de golfbaan en de vijver. Het clubhuis is vanaf alle punten in de baan zichtbaar en herbergt de volgende faciliteiten:

Ruime parkeermogelijkheden

Receptie

Loungegedeelte met bar,  restaurant, ruime serre met uitzicht over de golfbaan,  aparte vergaderruimten en een royaal, op het zuidwesten gelegen terras

Golfshop met een breed assortiment topmerken golfartikelen, accessoires en golfkleding

Kleed- en douchegelegenheden met lockers

Tassenbergingen met en zonder elektra

Restaurant en grand-café

In het 27-holes clubhuis van Golfcentrum De Batouwe ligt ons stijlvolle grand-café en restaurant. Hier bent u (ook als niet-golfer) van harte welkom voor een kopje koffie, een gezellige borrel met vrienden, lunch of diner.