Golflessen en oefen­faciliteiten

Direct naast het clubhuis liggen uitgebreide oefenfaciliteiten voor zowel de beginnende als de gevorderde golf(st)er. De ‘short game area’ bestaat uit een (deels overdekte) verlichte drivingrange, verlichte puttinggreen, oefenbunkers en een pitching/chipping green.

Om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten hoeft u vooraf niet te reserveren. Lest u bij één van onze pro’s of heeft u enige golfervaring? U kunt tijdens onze openingstijden altijd terecht om te komen oefenen.

Beginnen met golf

Als u wilt beginnen met golf kunt u bij een van onze pro’s privélessen volgen of gezellig in een groep tijdens één van de Golfstart beginnerscursussen. Om te beginnen met golf hoeft u natuurlijk niet direct alle materiaal aan te schaffen. Bij de golflessen is het gebruik van golfclubs en ballen tijdens de les inbegrepen. Het enige wat u nodig heeft is sportschoenen met een vlakke zool (bijvoorbeeld tennisschoenen) en draagt u makkelijk zittende casual kleding.

GOLFSTART

Een goed begin is het halve werk, zeker in golf! Golfstart is bedoeld om beginners de beste introductie en een duurzame start te geven in de golfsport. In de lessen leer je alle basistechnieken van de sport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Bij Golfstart kun je kiezen voor een korte cursus van 6 lessen waarmee je je baanpermissie haalt, of voor een iets langer traject om meteen ook je handicap te halen.

Golfclinics

Wilt u samen met collega’s of vrienden een gezellige golfmiddag organiseren? Op De Batouwe zijn meerdere clinicprogramma’s mogelijk, eventueel in combinatie met een diversiteit aan horeca.

Golfregelcursus

Om qualifying kaarten te kunnen lopen om daarmee een officiële golfhandicap te kunnen krijgen dien je te beschikken over een door onze golfprofessionals afgegeven baanpermissie en een met succes afgelegd regelexamen. Klik hieronder voor meer informatie.