Businessclub De Batouwe

Businessclub De Batouwe biedt een prettige omgeving om goede en vertrouwde zakelijke relaties op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. De leden van de Businessclub vormen een mooie afspiegeling van ondernemend Nederland; kleine en grote bedrijven uit de meest uiteenlopende branches, van dichtbij en ver weg. Het is dan ook niet vreemd dat nieuwe leden zich al snel thuis voelen bij onze Businessclub.

Golf & Business

Op De Batouwe kunt u altijd rekenen op een gastvrije ontvangst in een representatief clubgebouw met uitgebreide horecavoorzieningen. Businessclub De Batouwe inspireert en organiseert het hele jaar door speciale business golfdagen, alwaar u kunt netwerken en tegelijkertijd uw sportieve interesse kunt delen. Het is ontspannen zaken doen bij Businessclub De Batouwe. Wij heten u van harte welkom!

Doelstelling Businessclub De Batouwe

Het uit handen nemen van zorg en organisatie, zodat het bedrijfslid zich optimaal kan richten op de relatie.

Een rijk geschakeerde, harmonieuze en actieve Businessclub onderhouden, waarbij rekening gehouden wordt met de individuele doelstelling en behoefte van de bedrijfsleden.

Waar mogelijk ’meedenken in’ en ’tegemoet komen aan’ de wensen van een bedrijfslid.

Bedrijfslidmaatschappen

Wij bieden aantrekkelijke all-inclusive bedrijfslidmaatschappen aan. Start bijvoorbeeld met een basispakket, welke vanaf € 2.295,- per jaar mogelijk is en breid deze uit met dat wat voor u interessant is. Oók wanneer u (nog) niet golft.

Voor nadere informatie over de mogelijkheden en privileges binnen Businessclub De Batouwe kunt u terecht bij onze Businessclub Coördinator Jacky Goluke-Smith via 06 – 483 79 459 / bc@golfcentrumdebatouwe.nl