Bedrijfs­lidmaat­schappen

De zakelijke lidmaatschappen binnen Golfcentrum De Batouwe zijn gemoduleerd opgebouwd. Binnen elk onderdeel bestaan verschillende keuze modules.

Speelrechten

Fullmemberkaart

De Fullmemberkaart vertegenwoordigt het persoonlijke lidmaatschap van zowel Businessclub De Batouwe alsmede golfvereniging De Batouwe en daarmee het lidmaatschap van de NGF. Deze kaart is persoonlijk en niet uitwisselbaar/overdraagbaar.

Business Wildcard

Een speelrecht op naam van het bedrijf en inzetbaar voor een variabel persoon. Deze persoon is variabel, maar dient aangekondigd te worden.
De diverse speelrechten kunnen naar wens en behoefte gecombineerd en uitgebreid worden.

Sponsoring

Alle bedrijfsleden krijgen meerdere vormen van uitingen op Golfcentrum de Batouwe. Daarnaast kunt u deze uitbreiden met:

Holesponsoring

Een paneel met daarop uw logo wordt op de verschillende teeboxen van een hole geplaatst. Met ruim 50.000 golfrondes is dit een zeer goede manier om uw zichtbaarheid binnen de golfbaan te vergroten.

Zichtbaarheid scorekaarten

U kunt kiezen voor een logovermelding op één van de twee scorekaarten (27-holes en/of 9-holes baan). De logovermeldingen op de scorekaarten zijn, gezien de ruimte, beperkt beschikbaar.

Restaurant de Batouwe

De chef-koks van Restaurant de Batouwe zorgen bij elke gelegenheid weer voor een diversiteit aan horeca. Onze Businessleden kunnen ook gratis gebruik maken van de vergaderruimten indien gecombineerd met een lunch en/of diner.

Voordelen alle bedrijfsleden

 • Onbeperkt spelen en exclusieve boekingsrechten
 • Zichtbaarheid: uw bedrijf in beeld op ons Businessclub bord in de centrale hal;
 • Vermelding nieuwsbrief: in onze nieuwsbrief wordt u voorgesteld als nieuw bedrijfslid met daarin de door u gewenst tekst;
 • Websitevermelding: op onze website wordt uw bedrijfsnaam getoond, met daarbij een directe link naar uw eigen website;
 • Bij deelname aan de Business Golf Dagen: automatische deelname aan de bedrijvencompetitie. De 5 beste scores tellen mee voor de competitie
 • Een Trainingsprogramma speciaal voor bedrijfsleden;
 • Directe contactgegevens van alle bedrijfsleden voor optimale contacten onderling;
 • Korting op Businessclub Greenfee kaarten: deze kaart (in de vorm van een voucher) geeft het recht op een ronde golf op Golfcentrum de Batouwe. Een mooi relatiegeschenk, wat door een golfliefhebber zeer gewaardeerd wordt;
 • Gratis gebruik vergaderruimten indien gecombineerd met een lunch of diner in restaurant de Batouwe;
 • Hospitality chain: Gereduceerd spelen op nóg 7 andere golfbanen in Nederland;
 • 10% korting op Closed-tee-time tarieven bij het organiseren van een relatie golfdag voor uw bedrijf.

Voor nadere informatie over de mogelijkheden en privileges binnen Businessclub De Batouwe kunt u terecht bij onze Businessclub Coördinator Jacky Goluke-Smith via 06 – 483 79 459 / bc@golfcentrumdebatouwe.nl