Golfreis Wuppertal

In september heeft er weer een golfweekend plaatsgevonden met de Businessclub van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september. Waar vorig jaar België werd aangedaan ging de reis dit jaar naar Duitsland.

Vlak bij het plaatsje Wuppertal ligt het prachtige golfhotel Vesper, met twee uitdagende 18-holes golfbanen Golfplatz Felderbach en Golfplatz Gut Frielinghausen. Een kleine 2 uur rijden van onze eigen schitterende 27-holes baan de Batouwe.

De aankomst was wat rommelig, geen mogelijkheid om in te checken of te lunchen, speelde we onze eerste 18-holes met een lunch uit de kofferbak van Gerrit. Wel even wennen al die hoogte verschillen….bij de Batouwe is het toch wat vlakker…hahaha.

Vlak voordat het donker werd kwamen we hongerig uit de baan. Door het late inchecken, was er jammer genoeg geen tijd meer om even op te frissen. Dan maar met golfkleding en al aan tafel gegaan. Het gezelschap bestond uit 12 Businessleden waaronder Gerrit en Jan van de Batouwe. Een hele leuke club van mensen, echter zou het nog een stuk leuker zijn als komend jaar wat meer Businessleden meegaan…

Ik roep daarom de andere Businessleden op, om je in te schrijven voor het volgende golfweekend in 2024. Het is een erg leuke en laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen tijdens het spelen van het spelletje waar we allemaal zo van houden, als het goed gaat…..!

De volgende ochtend begon voor mij vroeg, met het kijken van F1 kwalificatie in Japan om 8 uur. Een echte fan heeft er wat voor over, zou ik maar zeggen. Ruud en andere Hans, waren ook van de partij, wel zo gezellig!

Na een heerlijk ontbijt was het tijd om ons voor te bereiden op dag 2, de tweede baan grenzend aan het hotel, te lopen. Dag 1 had ik erg slecht gelopen, waardoor het alleen maar beter kon gaan. Met een gedeelde 1ste plek, zou dag 3 nog erg spannend kunnen gaan worden.

Door een veel vroegere start dan op dag 1, waren we aanzienlijk eerder terug bij het hotel om, gezellig met elkaar te borrelen. Na een verfrissende douche was het tijd geworden om opnieuw met elkaar te gaan eten en de borrel verder voort te zetten. Zoals de Duitsers bekend staan, was alles gründlich geregeld en was het nog lang gezellig!

De volgende ochtend begon nog wat vroeger om de GP van Japan te kijken om 7 uur al. Ook dit keer was Ruud weer van de partij om samen Max te zien winnen.

Na het ontbijt was het weer tijd om ons voor te bereiden op dag 3, waarbij we weer dezelfde baan liepen als op dag 1. Dit keer was ik de laatste flight en een van de kanshebbers om met “de hoofdprijs” er van door te gaan. Zoals het wel vaker bij mij gaat en specifiek bij golfen, begon ik erg slecht (spanning zou ik nu zeggen). Hierdoor ging andere Hans er helaas met de prijzen vandoor.

Kort met elkaar nog even gezeten, voordat de terugreis naar Nederland begon. Ondanks de klachten van het personeel van het hotel over een niet nader te noemen Businesslid….trekken aan de vlechtjes van de serveerster en een kleine schade aan een geparkeerde auto…….FORE right……..was het een zeer geslaagd weekend!

 

 

Meer nieuws­berichten

Welcome to the club

Binnenkort start onze nieuwe campagne!Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoorte zorgen dat dit...

Lees meer

Nieuwe leden

De afgelopen maanden zijn een aantal nieuwe bedrijfsleden aan onze Businessclub toegevoegd. Dat is hartstikke goed want we zijn wel toe...

Lees meer

Geweldig nieuws

We hebben een geweldige hoofdprijs voor de Batouwe Bedrijven Competitie! De winnaar kan naar een prachtige vila in het plaatsje Vilamoura...

Lees meer